.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
26.02.2020 10:40

Коментари 0 / Видяна 624

Тържествено връчване на дипломите на абсолвентите от Филологическия факултет на ЮЗУ „Неофит Рилски“

Още по темата: ЮЗУ „Неофит Рилски“ за първи път ще проведе онлайн изпит по химия Административен съд – Благоевград отложи делото за избора на ректор на Югозападния университет Конкурс на тема „Коронавирус и медии“ осигурява директен прием в ЮЗУ Учебната година в Югозападния университет „Неофит Рилски“ ще завърши успешно по график Факултетът по изкуствата към ЮЗУ „Неофит Рилски“ организира конкурс за статия на тема „Коронавирус и медии“ Нова бакалавърска програма във Филологическия факултет на ЮЗУ Присъствените учебни занятия в Югозападния университет се преустановяват до 13 май ЮЗУ „Неофит Рилски“ отменя учебните занятия за неопределено време Извънредно! В ЮЗУ “Н. Рилски” – Благоевград преустановяват учебните занятия до 15 март Дипломира се випуск 2019 на Филологическия факултет

 

На 28 февруари 2020 г. (петък) от 11:00 ч. в Аулата на Югозападния университет "Неофит Рилски" (Учебен корпус № 1) ще се проведе тържествена церемония за връчване на дипломите на абсолвентите от Филологическия факултет, дипломирани през 2019 година.

 

Дипломи за висше образование ще получат 130 абсолвенти от 13 специалности, сред които „Българска филология“, „Балканистика“, „Славянска филология“, „Български език и чужд език“, „Лингвистика“, „Чужд език и етнология“, „Английска филология“, „Приложна лингвистика“ и др.

 

Дипломите ще бъдат връчени от декана на Филологическия факултет – проф. д-р Магдалена Панайотова.

 

Тържествената програма ще продължи с Вечер на националната кухня. Събитието ще се проведе от 16:00 ч. в Студентския стол на ЮЗУ „Неофит Рилски“.

 

 

 

E79 News
Тагове:

Коментари: