.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
28.02.2020 15:40

Коментари 0 / Видяна 1130

Треньорът Илиев предлага боксовият клуб „Югозапад” да стане общински

Още по темата: ОбС-Благоевград заседава извънредно ОбС - Благоевгард отменя месечното си заседание Любен Милев напуска ОбС - Благоевград ОбС Благоевград с наредба за насърчаване на раждаемостта Треньорът Илиев предлага боксовият клуб „Югозапад” да стане общински Компромисно решение за спора около намерението за строителство до кампуса на Американски университет в Благоевград Предстоят конкурси за управители на общинските дружества ОбС Благоевград прие кметът Томов да гласува „въздържал се” за излизането на Петрич и Струмяни от ВиК асоциацията Рекорден брой от 70 точки ще бъдат разгледани на сесията на ОбС Благоевград този петък Решение на ОбС Благоевград върнато за втори път от областния управител Б. Михайлов

 

Предложение боксов клуб „Югозапад”  да стане общински направи днес от трибуната на ОбС Благоевград треньорът и собственик на клуба Илия Илиев.

 

Той поиска изказване на днешната редовна сесия на местния парламент във връзка с изгонването на клуба от зала „Орфей” в парк „Македония”.

 

Както Е-79 нюз писа, над 20 деца от клуба по бокс бяха оставени без място за тренировки, след като пред 2 седмици е сменен патрона на залата.

 

Илиев определи като реваншизъм отношението на кметската администрация и припомни, че на клубове, които са членове на федерация и участват в спортния календар, какъвто е неговия случай, могат да ползват безвъзмездно общински зали. Илиев подчерта, че е направил многократни опити за разговор с кмета Румен Томов и ресорния заместник-кмет Василиса Павлова са останали безрезултатни.

 

Илиев попита юристите в залата редно ли е  вече 2 седмици децата да не могат да приберат  обувките  и личните си вещи от злата, като и екипировката на самия клуб.

 

 В заключение Илия Илиев каза, че ще внесе в най-скоро време предложение боксовият клуб да стане общински.

 

Автор: Магдалена Тренчева, E79 News; Снимки: Магдалена Тренчева
Тагове:

Коментари: