.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
01.03.2020 12:22

Коментари 0 / Видяна 1006

Малки и големи посрещнаха Баба Марта на площада в Благоевград

Още по темата: Паметта на 38 български войни, погребани в гробищния парк на Логодаж, бе почетена с Панахида и поднасяне на цветя Българските автобуси ще преминават през специално обособен коридор на ГКПП „Кулата – Промахон” Правят площадка за домашни любимци в Благоевград Адвокат Теодор Тошев сезира прокуратурата за фалшиви новини Въпреки тримата заразени с COVID -19! Община Благоевград е отворена за граждани Андон Тодоров остава председател на ОбС – Благоевград поне до края на месеца Такса "Смет" за заведенията в Благоевград без промяна Панихида за загиналите за свободата на Македония ще бъде отслужена в църквата „Въведение Богородично“ в Благоевград НПО търсят изход от тежкото положение в Благоевград Паметник на бездомното куче „цъфна“ в Благоевград

 

Баба Марта пристигна в Благоевград точно в 11 часа, за да поздрави малки и големи, послучай 1-ви март.

 

"Честито и нека да е мирна и щастлива годината ни. Честита Баба Марта на целия град и на всички българи", пожела актрисата Жанет Керанова, която и тази година влезна в образа на Баба Марта. 

 

Баба Марта не пропусна да закичи всички присъстващи на площад "Македония" с мартеница за здраве.

 

На 1-ви март отбелязваме и Деня на самодееца. Кметът на Благоевград Румен Томов поздрави всички благоевградчани по повод първи март:

 

"Това е един български празник, в който хората си пожелават да бъдат живи и здрави, успешни. Това е предвестникът на пролетта. Създаването на един нов живот. Нека всички да бъдат живи и здрави, весели, свободни.

 

А що се отнася до самодейността- това пак е една традиция, която е запазила българското през вековете. Поклон пред всички самодейци".

 

Празникът в Благоевград бе отбелязан с богата музикална програма, а малки и големи изработваха мартеници в ателиета на открито, позиционирани на площад "Македония".

 

Автор: БНР, E79 News; Снимки: БНР
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN