.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
01.03.2020 12:22

Коментари 0 / Видяна 728

Малки и големи посрещнаха Баба Марта на площада в Благоевград

Още по темата: Призовават кмета на Благоевград към действия Областният управител Бисер Михайлов свика спешно кризисния щаб за Коронавируса! На училище по време на пандемия Ударна дезинфекция на учебни заведения в Благоевград срещу COVID-19 Благоевградчани излизат на протест Малки и големи посрещнаха Баба Марта на площада в Благоевград Започват номинациите за "Жена на годината в Благоевград” С Масленица руснаците в Благоевград изпратиха зимата Въжен парк – Благоевград отваря врати на 1 март Община Благоевград отново предаде хората. Винетките остават

 

Баба Марта пристигна в Благоевград точно в 11 часа, за да поздрави малки и големи, послучай 1-ви март.

 

"Честито и нека да е мирна и щастлива годината ни. Честита Баба Марта на целия град и на всички българи", пожела актрисата Жанет Керанова, която и тази година влезна в образа на Баба Марта. 

 

Баба Марта не пропусна да закичи всички присъстващи на площад "Македония" с мартеница за здраве.

 

На 1-ви март отбелязваме и Деня на самодееца. Кметът на Благоевград Румен Томов поздрави всички благоевградчани по повод първи март:

 

"Това е един български празник, в който хората си пожелават да бъдат живи и здрави, успешни. Това е предвестникът на пролетта. Създаването на един нов живот. Нека всички да бъдат живи и здрави, весели, свободни.

 

А що се отнася до самодейността- това пак е една традиция, която е запазила българското през вековете. Поклон пред всички самодейци".

 

Празникът в Благоевград бе отбелязан с богата музикална програма, а малки и големи изработваха мартеници в ателиета на открито, позиционирани на площад "Македония".

 

Автор: БНР, E79 News; Снимки: БНР
Тагове:

Коментари: