.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
04.03.2020 17:00

Коментари 5 / Видяна 5736

Служители на ясла №5 напускали заради директорката

Още по темата: Ексклузивно! Уволниха директорката на детска ясла №5 в Благоевград! Родители в подкрепа на персонала от детска ясла № 5 „Конче Вихрогонче“ Служители на ясла №5 напускали заради директорката Ексклузивно! Директорът на ясла №5 проговори: „В обвиненията няма капка истина!“ Скандалът се разраства! И родители с жалби срещу директора на детска ясла №5 Ексклузивно в Е-79.com! Скандал в детска ясла №5 в Благоевград! Побой, обиди и заплахи към персонала и родителите!

 

Няколко човека от персонала на детска ясла №5 в Благоевград „Конче Вихрогонче“ са напуснали доброволно работа в детското заведение, заради неодобрение на стила на работа на директорката Илинка Ханджийска.

 

Наш репортер се свърза с бившия педагог на яслата И. Н., която категорично заяви, че е напуснала работа си там именно заради директорката Ханджийска. „Подкрепям напълно бившите ми колеги в ясла №5.

 

Там нещата не вървят никак добре и много се надявам, че тези, от които зависи, ще обърнат сериозно внимание“.

 

И. Н. е работила в яслата в продължение на 16 години. След цялото това време обаче решава да напусне, тъй като обстановката става непоносима. „За директорката Ханджийска просто не ми се коментира, това за мен е затворена страница.

 

Съжалявам само за хората там – прекрасни професионалисти, които обаче са отчаяни от случващото се с тях в детското заведение“, каза бившата педагожка.

 

След 20 години работа в яслата като детегледачка през миналото лято в пенсия излиза София.

 

Разказва, че си тръгнала с плач, но не от умиление, а заради г-жа Ханджийска.  Твърди, че както тя, така и много от персонала са неправомерно обвинявани в различни нарушения, съвсем целенасочено.

 

Унизена, обидена и огорчена след 45 години стаж си тръгва и Стойка Петрова. „Последните два месеца до пенсионирането ми бяха кошмарни. Психическият тормоз от страна на директорката Илинка Ханджийска беше ежедневие“, разказа тя.

 

Пенсионираната жена имала проблеми с краката и затова работела само на първия етаж на яслата. Непрекъснато обаче била тормозена и заплашвана, че ще бъде качена да работи на втория етаж, където придвижването по стълбите щяло да ѝ бъде непосилно.

 

Автор: Екип, E79 News
Тагове:

Коментари: