.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
06.03.2020 13:42

Коментари 1 / Видяна 2136

Родители в подкрепа на персонала от детска ясла № 5 „Конче Вихрогонче“

Още по темата: Ексклузивно! Уволниха директорката на детска ясла №5 в Благоевград! Родители в подкрепа на персонала от детска ясла № 5 „Конче Вихрогонче“ Служители на ясла №5 напускали заради директорката Ексклузивно! Директорът на ясла №5 проговори: „В обвиненията няма капка истина!“ Скандалът се разраства! И родители с жалби срещу директора на детска ясла №5 Ексклузивно в Е-79.com! Скандал в детска ясла №5 в Благоевград! Побой, обиди и заплахи към персонала и родителите!

 

Бивши и настоящи родители на деца от детска ясла № 5 „ Конче Вихрогонче“ изпратиха до кмета на община Благоевград инж. Румен Томов, зам.-кмета по хуманитарни дейности д-р В. Павлова и с копие до медиите в Благоевград отворено писмо в подкрепа  на медицинските сестри работещи в детското заведение.

 

С отвореното писмо инициаторите се надяват да допринесат за по – добрия климат на работа в детската ясла, която през последните няколко дни стана скандално известна заради своята директорка.

 

Е-79 нюз, публикува писмото без редакторска намеса:

 

 Отворено писмо

Относно

Необходимост от действия в подкрепа на персонала от Детска Ясла N5

 

До

КМЕТА НА ОБЩИНА БЛАГОЕВГРАД

ИНЖ. Р ТОМОВ

ЗАМ. КМЕТА ПО ХУМАНИТАРНИТЕ ДЕЙНОСТИ

Д-Р В. ПАВЛОВА

С копие до

МЕДИИТЕ

БЛАГОЕВГРАДСКАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ

 

ОТ

Родителите на деца посещаващи и посещавали детска ясла N 5 "Конче Вихрогонче" Благоевград

 

  С настоящето отворено писмо, ние родителите на деца посещаващи и посещавали детска ясла N 5, заявяваме категоричната си подкрепа към медицинските сестри от горепосочената ясла.

 

Същите са изключителни професионалисти, отдадени на работата си и утвърдени във времето. Като родители, поверили в ръцете им най - ценното си, а именно нашите деца, настояваме да бъдат предприети незабавни действия с цел нормализиране на микроклимата в детска ясла  N 5 "Конче Вихрогонче" Благоевград.

 

 Надяваме се и очакваме отговор и реакция, която ще докаже как безпристрастността в професионализма ще подпомогне възстановяването на спокойствието на работния процес, необходим за доброто отглеждане и възпитание на нашите деца!

 

С уважение,

 

Елена Георгиева

 

Виктория Маламова

 

Илияна Цветанова

 

Мария Бучкова

 

Добромир Беровски

Любима Христова

Елеонора Харизанова

Виктория Василева

Нели Билева

Асен Билев

Христина Георгиева

Катерина Калайджиева

Валентина Иванова

И още

РОДИТЕЛИ

 

 

Автор: Екип, E79 News
Тагове:

Коментари: