.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
09.03.2020 09:29

Коментари 0 / Видяна 1382

Извънредно! В ЮЗУ “Н. Рилски” – Благоевград преустановяват учебните занятия до 15 март

Още по темата: Ето за кои студенти в ЮЗУ „Неофит Рилски“ учебната година ще започне дистанционно… Новата академична година в ЮЗУ ще започне присъствено ЮЗУ стартира дарителска кампания в помощ на гл. ас. д-р Ангел Цветков Първокурсниците в ЮЗУ избрали защитени специалности ще бъдат освободени от такси ЮЗУ „Неофит Рилски“ организира допълнителни практически изпити по вид спорт и физическа подготовка Закриха Катедрата по педагогика в ЮЗУ Председателят на студентските съвети в България се срещна с ръководството на ЮЗУ „Неофит Рилски“ Гърците пак въведоха карантина, но за 1 седмица ЮЗУ „Неофит Рилски“ за първи път ще проведе онлайн изпит по химия Административен съд – Благоевград отложи делото за избора на ректор на Югозападния университет

 

Със заповед на ректора на ЮЗУ “Н.Рилски” проф. д-р Борислав Юруков учебните занятия в университета се преустановяват, считано от понеделник, 9 март, до 15 март 2020 г., с изключение на вече насрочените държавни изпити, защити на дипломни работи и публични защити на дисертации в случаите, когато е невъзможно да бъдат отложени.

 

За пропуснатите занятия ще бъде изготвен нов график на учебния процес.

 

За администрацията работните дни в посочения период са присъствени.

 

Малко по-рано през деня на заседание на кризисния щаб областният управител Бисер Михайлов коментира, че в понеделник ще поиска среща с ректора за изпълнение на препоръките на министъра на здравеопазването с цел ограничаване опасността от разпространение на коронавирус.

 

Заповедта за преустановяване присъствените учебни занятия в университета бе публикувана на официалната и на фейсбук страниците на ЮЗУ около 21.30 часа днес.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN