.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
10.03.2020 12:25

Коментари 0 / Видяна 566

Затопляне на времето в следващите дни

Още по темата: НИМХ: Юни ще започне с дъжд и хладно време Без промяна на времето в следващите дни 40 сантиметра сняг натрупа в Рила и Пирин Без изгледи за подобрение на времето: остава хладно, с превалявания Идва рекордно горещо лято Силна буря с проливни дъждове наводни Солун Какво ще е времето през почивните дни? Мощна буря и порой в Гоцеделчевско Градушка попиля Северозападна България! Внимание: Задават се обилни валежи

 

В следващите дни времето ще се подобри, циклонът, който ни донесе валежите в последните дни си отива и от сряда нещата ще изглеждат доста пролетни.

 

Температурите ще се повишават, а ще има и много слънце. Особено в четвъртък и петък ще измерим температури и до 20 градуса.

 

В неделя от североизток ще нахлува студен въздух и температурите бързо ще се понижат, ще започнат и валежи от дъжд, а в Предбалкана и в планините – от сняг. Очертава се да вали в неделя и отчасти в понеделник.

 

Тогава по високите западни полета и в Западна България ще е студено и мрачно с дневни температури около 3, 5 градуса.

 

В началото на следващата седмица валежите се очертава да спират, времето ще се подобри, но ще остане сравнително хладно, с температури нормални за средата на месец март.

 

Тогава най-високите дневни температури ще са в интервала 8 -13 градуса.

 

В по-далечна перспектива се очертава да посрещнем астрономическата пролет около 22 март със сравнително сухо време, и с най-високи дневни температури около 11, 14 градуса.

E79 News
Тагове:

Коментари: