.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
12.03.2020 13:35

Коментари 0 / Видяна 1648

Пациент показа мизерията в дупнишка болница, където лекуват болни от COVID19

Още по темата: Болницата в Дупница остава без управител НАП, Инспекцията по труда и икономическа полиция на крак в Дупница Болницата в Дупница в готовност да приема пациенти от Благоевград след затваряне на детското отделение Авиокомпания брои 400 евро на дупничанка за забавен с над 4 часа полет от Палма де Майорка до София Отвориха детските градини в Община Дупница Детските градини в Дупница отварят на 26 май ОбС гласува 100 000 лв. безлихвен кредит за общинската болница в Дупница Информация за жителите на Кюстендилска област при издаването на български лични документи Пазарът в Дупница ще работи до 15 април 20% от полицаите в Дупница в отпуск като превантивна мярка срещу коронавируса

 

Потребител сподели шокиращи кадри във facebook групата “Забелязано в Дупница”, за които твърди, че са заснети в Многопрофилната болница “Св. Иван Рилски” в Дупница.

 

Кадрите показват мизерията в болнична стая, тоалетна и баня, за които авторът твърди, че са част от отделението за прием на пациенти със съмнения за коронавирус.

 

“Това е отделението, в което ще се лекуват пациенти с CORONAVIRUS в Дупница”, написа мъжът, като пусна и видео от болницата.

E79 News
Тагове:

Коментари: