.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
16.03.2020 13:49

Коментари 0 / Видяна 864

Започна дезинфекция на автобусните спирки и улици в Благоевград

Още по темата: Радослав Тасков поиска мораториум върху застрояването на зелени площи Отстраненият от ВАС и АС Румен Томов продължава да уволнява! Напрежение в петричкото село Яворница! Ясен Попвасилев ще управлява временно община Благоевград Да управляваш на инат! Кметът на Благоевград прави фестивал, вместо да подкрепи болниците в града! Дезинфекцират със специализирана техника откритите обществени площи в Благоевград Започна дезинфекция на автобусните спирки и улици в Благоевград Подаването на заявления за приема на деца в детските градини в Благоевградско се отлага с 30 дни Кметът Томов свиква спешно кризисния щаб Христо Михалков е новият началник-отдел "Социална политика"

 

По нареждане на кмета на община Благоевград инж.Румен Томов се предприемаха спешни мерки за дезинфекция.

                            

Екипи на общинска фирма „Бострой“, която е ангажирана с почистването на община Благоевград, започна днес дезинфекция на главните пътни артерии като част от мерките за предотвратяване на разпространението на коронавирус.

 

Четири автомобила дезинфекцират улиците, по които се движи градския транспорт.

 

На територията на централна градска част, която е пешеходна зона, дезинфекцията се извършва от два автомобила. Автобусните спирки също са включени в графика, както и кварталите.

 

Умоляваме гражданите да се спазват стриктно въведените противоепидемични мерки.

E79 News
Тагове:

Коментари: