.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
19.03.2020 15:51

Коментари 0 / Видяна 1566

20% от полицаите в Дупница в отпуск като превантивна мярка срещу коронавируса

Още по темата: Болницата в Дупница остава без управител НАП, Инспекцията по труда и икономическа полиция на крак в Дупница Болницата в Дупница в готовност да приема пациенти от Благоевград след затваряне на детското отделение Авиокомпания брои 400 евро на дупничанка за забавен с над 4 часа полет от Палма де Майорка до София Отвориха детските градини в Община Дупница Детските градини в Дупница отварят на 26 май ОбС гласува 100 000 лв. безлихвен кредит за общинската болница в Дупница Информация за жителите на Кюстендилска област при издаването на български лични документи Пазарът в Дупница ще работи до 15 април 20% от полицаите в Дупница в отпуск като превантивна мярка срещу коронавируса

 

Полицията в Дупница работи с 20% намален състав от вчера.

 

По трима души от отдел в РУ са пуснати в отпуск, като уговорката е при необходимост да я прекратят и веднага да се явят на работа.

 

Директорът на ОДМВР комисар Елиан Стамболийски заяви пред “Струма” по повод отпуските: „Сутринта след започване на работния ден осъществих конферентна връзка с всички колеги от районните управления и ги помолих, ако сметнат за необходимо, да пуснат 20% от служителите в отпуск като превантивна мярка да не се събират в една сграда на едно място много служители.

 

Тези, които са в отпуск, ще имат готовност да се върнат веднага на работа, ако се наложи”, заяви комисар Ел. Стамболийски.

 

Останалите по работните си места полицаи си вършат работата.

 

Открит е извършителят на кражба от автомобил, паркиран на автогарата в Дупница. Вчера кварталният на село Бистрица Михаил

 

Михайлов и негов колега извършиха проверка на двама млади мъже в селото, които сами са си наложили карантина и са се усамотили във вили над селото, за да не заразят семействата си, в които има и малки деца.

E79 News
Тагове:

Коментари: