.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
23.03.2020 16:46

Коментари 0 / Видяна 402

Втора жертва на коронавируса в Северна Македония

Още по темата: Нови две жертви с COVID-19, потвърдените случаи са 531 Коронавирусът поразява всички органи в последния си стадий Младеж даде положителен резултат за COVID – 19 след карантина 21-годишен с потвърдена положителна проба за COVID-19 По-ниски глоби за нарушена карантина Заради COVID - 19! Разложкото село Елешница остава без кукерския си фестивал на Великден 27- годишна благоевградчанка е заразена с коронавирус Кобрата обяви, че ще дари огромна сума за борбата срещу COVID-19 Испания удължава извънредното положение до 25 април Гърция удължава мерките за социална изолация до 27 април

 

22 нови случая на коронавирус и втори смъртен случай вследствие на COVID -19 са потвърдени през последното денонощие в Северна Македония /до 12.00 часа/. Tова съобщи БТА, позовавайки се на информация от здравното министерство.

 

Засега най-много случаи на коронавирус има в Скопие /81/ и Дебър /40/, а останалите са регистрирани в Щип, Куманово, Кавадарци, Охрид и Гостивар.

 

Министерството съобщи, че тази нощ в Клиниката за инфекциозни болести в Скопие е починал от последиците на зараза с коронавирус 63-годишен пациент от Дебър.

 

Това е втората жертва на вируса в Северна Македония. Мъжът бил приет в болницата на 17 март, без повишена температура, но с остър респираторен дистрес синдром.

 

Първият смъртен случай от коронавирус в страната бе 57-годишна жена от Куманово.

E79 News
Тагове:

Коментари: