.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
25.03.2020 10:29

Коментари 0 / Видяна 746

На КПП-та край Благоевград връщат масово заради липса на документи

Още по темата: Нови две жертви с COVID-19, потвърдените случаи са 531 Коронавирусът поразява всички органи в последния си стадий Младеж даде положителен резултат за COVID – 19 след карантина 21-годишен с потвърдена положителна проба за COVID-19 По-ниски глоби за нарушена карантина Заради COVID - 19! Разложкото село Елешница остава без кукерския си фестивал на Великден 27- годишна благоевградчанка е заразена с коронавирус Кобрата обяви, че ще дари огромна сума за борбата срещу COVID-19 Испания удължава извънредното положение до 25 април Гърция удължава мерките за социална изолация до 27 април

 

Нормално се осъществява трафикът на контролно-пропускателните пунктове на входно-изходните пътища на Благоевград.

 

Най-интензивно е движението на МПС между 8 и 9 часа, когато хората отиват на работа и след 17 часа, когато се прибират от работа, информираха за Радио Благоевград представители на органите на реда, които проверяват документите на пътуващите.

 

 Десетки автомобили преминават през пропускателните пунктове на пътен  възел "Бело поле", при Антените и в района на полигона на първокласен път Е-79.

 

Това са и най-натоварените пунктове около Благоевград.

 

Пътуващите тази сутрин бяха подготвени и носеха в себе си необходимите документи, предимно служебна бележка от работодател. Имаше и такива, които не бяха подготвени и те бяха спирани.

 

 Относно новите декларации, при които промяната касае преминаването през КПП във връзка с трудова дейност, говорителят на ОД на МВР – Благоевград Йорданка Шаркова заяви, че е създадена необходимата организация, особено за тези които преминават през няколко пункта. Гражданите да не се притесняват, има бланки на всяко КПП и тези, които не нямат в себе си такива, могат да попълнят на място декларация, поясни Шаркова.

 

 Шест контролно-пропускателни пункта са изградени на входно-изходните пътища на Благоевград.

 

КПП-тата са изградени на пътен  възел "Бело поле", при Антените, пътя за село Зелен дол, пътя за село Покровник, в района на Полигона на Е-79, разклона за село Дъбрава и пътя за село Церово.

 

Автор: БНР, E79 News
Тагове:

Коментари: