.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
26.03.2020 10:16

Коментари 0 / Видяна 5380

Нито един болен от COVID-19 в Банско

Още по темата: Депутати и министри остават без заплати за времето на извънредното положение Заразените в Разлог са семейство пенсионери 549 са потвърдените случаи на COVID-19, 90-годишна почина в Два нови случая на заразени с COVID - 19 в Разлог Мъж и жена, поставени под карантина, напуснаха страната Служители на Спешна помощ заразени с COVID-19 Няма бум на българи, завърнали се от чужбина, които се регистрират като безработни 80-годишна жена дари пенсията си на болницата в Исперих 17 души са под карантина в Дупница Привикват при нужда в отделенията и на ГКПП – Гюешево медицински сестри от забавачки и училища

 

Жителите на блокирания Банско засега остават без нови регистрирани случаи на коронавирус, но отдават това на ол инклузива, осигурен от туристическите фирми.

 

Това разказват местни пред NOVA.

 

Няма недостиг на стоки от първа необходимост и лекарства в Банско

 

„Трябва да благодарим на тези фирми, които образуваха този прословут ол инклузив, че успяха да съберат на едно място всички чужденци. Ние тогава се противихме на това нещо, но сега разбираме, че те, без да искат, са го направили добре за нас.

 

В Банско няма нито един болен”, обяснява Любен Пумпалов.

 

Лекари консултират жителите на Банско онлайн

 

„Надяваме се, че през следващия сезон, дай Бог, всичко да е нормално, тази епидемия в световен мащаб да бъде прекратена и те отново да могат да се радват на нашите природни дадености и условия, които осигуряват и хотелиерите и бизнеса в нашия град”, пожела си кметът Иван Кадев.

 

Трети ден от карантината на Банско, над 200 туристи са блокирани (ВИДЕО)

 

А Банско остава под строга карантина. Няма регистрирани нови случаи на заразени с вируса в града, а животът там тече нормално.

 

Част от британските туристи си тръгнаха от Банско с три автобуса

 

Градът вече с нетърпение гледа към началото на следващата седмица, когато би трябвало карантината да бъде вдигната, ако всичко е наред.

E79 News
Тагове:

Коментари: