.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
26.03.2020 12:50

Коментари 0 / Видяна 332

Депутатите от ВМРО даряват 20 хил. лв. от заплатите си на Банско

Още по темата: Депутати и министри остават без заплати за времето на извънредното положение Заразените в Разлог са семейство пенсионери 549 са потвърдените случаи на COVID-19, 90-годишна почина в Два нови случая на заразени с COVID - 19 в Разлог Мъж и жена, поставени под карантина, напуснаха страната Служители на Спешна помощ заразени с COVID-19 Няма бум на българи, завърнали се от чужбина, които се регистрират като безработни 80-годишна жена дари пенсията си на болницата в Исперих 17 души са под карантина в Дупница Привикват при нужда в отделенията и на ГКПП – Гюешево медицински сестри от забавачки и училища

 

Сумата е предназначена за подпомагане нуждите на жителите на община Банско във връзка с кризисната ситуация там.

 

Банско е първият в България, и за сега единствен град, който беше поставен под карантина и пълна изолация. Животът на хората там реално е спрял. Стотици семейства, хиляди хора са блокирани по домовете си.

 

Голяма част, м.б. над 90% от населението там, се препитават от хотелите, ресторантите, магазините за сувенири, ски пистите и свързаните с тях услуги, които са затворени.

 

Това е и причината ВМРО да обърне специално внимание на града и неговите жители.

 

Отделената сума е с фокус към възрастните хора и всички останали без работа и доход, които най-спешно се нуждаят от стоки и услуги от първа необходимост. Дарението ще бъде предадено на общинските власти.

 

Това не е единичен акт и депутатите от ВМРО ще продължат да даряват средства и консумативи на хората в нужда в страната.

 

Още от първия ден на извънредното положение младежките структури на Организацията в цялата страна се включиха и в кампания за подпомагане на възрастните хора. Младежите пазаруват и носят храна на песнионери в нужда, за да не се излагат на опасност, излизайки от домовете си.

 

Призоваваме всички за солидарност и съпричастност!

 

E79 News
Тагове:

Коментари: