.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
28.03.2020 09:44

Коментари 0 / Видяна 724

Учебната година вероятно ще бъде удължена до юли

Още по темата: От 2021 г. за първи клас ще се кандидатства онлайн Отпускат стипендии за студенти от ромски произход По специален начин се дипломира XXVI-ят випуск на Американския университет в България В СУ ще приемат в “Право” и други специалности само с оценките от матурите Край на грипните ваканции! Идва електронно учене Бъдещите първокласници няма да минават през тестове Образователното министерство с новини за зрелостните изпити МОН предлага да отпаднат изпитите след IV и X клас тази година МОН: Учебната година ще приключи дистанционно Близо 44 000 първокласници ще получат помощ по 250 лв. през следващата учебна година

 

Баловете вероятно ще са през юли

 

Има вероятност учебната година да бъде удължена.

 

Всички трябва да се настроят, че лятото тази година ще се учи малко повече обясни министърът на образованието и науката Красимир Вълчев по бТВ.

 

Най – много ще бъдат засегнати юни месец и малко от юли месец, съобщи той.

 

„Всички трябва да имаме нагласи, че карантината ще продължи и родителите да знаят, че юни месец няма да ходят на почивка“, посочи още Красимир Вълчев.

 

„Матурите рано или късно ще бъдат направени, но няма да са онлай, защото учениците няма да са в равнопоставена среда“, обясни още министърът.

 

По думите му абитуриетнските балове вероятно ще са през юли.

E79 News
Тагове:

Коментари: