.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
31.03.2020 09:54

Коментари 0 / Видяна 1440

Президентът Радев идва в Благоевград

Още по темата: Протестиращи срещу Радев опънаха палатки пред президенството Радев: 1 май не е подарък, а резултат от волята за достоен живот на поколения Радев: Загубата на Милен Цветков е и загуба за българската журналистика Румен Радев: Няма да ме видите в хора на паниката, колкото и рейтингово да е в момента Президентът Румен Радев е на посещение в Трявна Радев: Нямам проблем с Борисов Радев не наложи вето върху актуализацията на бюджета Президентът пристигна в Благоевград Президентът Радев идва в Благоевград Радев: Честит празник, скъпи български жени!

 

В 13.30 часа, в сградата на Общината държавният глава  Румен Радев ще участва в заседание на Оперативния кризисен щаб, потвърдиха преди минути от Президенството.

 

Поводът за посещението му е да се запознае със ситуацията, в която се намира областния град и болницата, в която се лекуват заразените с  COVID-19 от цялата област.

 

Той ще се срещне и с кмета Румен Томов, който е председател на Кризисния щаб, като се очаква да бъдат обсъдени мерките за справяне със заразата, както и тези, които ще трябва да се предприемат, по отношение на икономическото възстанояване след отминаване на кризата.

E79 News
Тагове:

Коментари: