.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
01.04.2020 10:21

Коментари 0 / Видяна 288

Над 90 снегорина са чистили снега в София през нощта

Още по темата: Идва рекордно горещо лято Силна буря с проливни дъждове наводни Солун Какво ще е времето през почивните дни? Мощна буря и порой в Гоцеделчевско Градушка попиля Северозападна България! Внимание: Задават се обилни валежи Пясъчен дъжд от сряда Климатолог: Очаква ни хубаво и дълго лято Слънчево и топло време през почивните дни Ще се оправи ли времето за Гергьовден?

 

В София във връзка със снеговалежа тази нощ са извършени обработки със смеси срещу заледяване и почистване на сняг от пътните платна, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

 

Над 90 снегопочистващи машини са работили във всички райони на града, като са обработени трасетата на градския транспорт, основни улици в кварталите, както и Южната дъга на околовръстен път, общински пътища и мостове.

 

В момента продължават обработки на основни улици в районите и на някои вътрешно-квартални улици във „Витоша“, „Панчарево“, „Красна поляна“, „Овча купел“, „Банкя“ и други.

 

Градският транспорт се движи нормално по обичайните си маршрути. Започва и почистването на прилежащите пространства и подходи към спирките на обществения транспорт.

 

Почистване на сняг и опесъчаване е направено на планинския път в природен парк Витоша „Бояна - Златни мостове“ и предстои да се извърши обработка на „Драгалевци - Алеко“.

 

Снегопочистващите машини ще продължат работа и през деня при необходимост.

 

От Столична община напомнят на шофьорите да карат с автомобили, оборудвани за движение при зимни условия внимателно и със съобразена скорост.

E79 News
Тагове:

Коментари: