.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
03.04.2020 11:15

Коментари 0 / Видяна 10222

Две двойки младоженци в Благоевград не отмениха датата на сватбата си въпреки коронавируса

 

Две двойки младоженци в Благоевград не отмениха предварително плануваните дати за женитба и сключиха брак в условията на изолация от роднини и гости.

 

Напук на извънредната ситуация и за разлика от дузина други в тяхното положение, които предпочетоха да отменят дълго плануваните сватбени тържества, две нови семейства са „родени“ през март в областния център на Пиринско.

 

До присъствие на гражданския ритуал заради специалните мерки за предпазване от заразяване с Ковид-19 обаче служителите в отдел „Радостни ритуали“ към Обредния дом допускат само младоженците и свидетелите им  Младите хора, решили да не отлагат узаконяване на любовта си, коментирали, че не искат да сменят най-важния ден в живота си, независимо от ситуацията.

 

Датата вече била инкрустирана на халките им и държат рожбите им да се родят в семейство с официално сключен граждански брак.

 

Последната засега отменена сватба в Благоевград е била планувана по Великден от годеници, които живея в чужбина, но заради ограниченията в пътуванията преценили, че е по-разумно да не поемат риска да се връщат точно сега в България.

Автор: в. Струма, E79 News
Тагове:

Коментари: