.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
03.04.2020 14:04

Коментари 0 / Видяна 1816

Почина бащата на президента

 

Сутринта се обадих на президента, да му изкажа съболезнования.

 

Учудвам се, когато баща ти е умрял, да говориш нелепици. В такъв тежък ден не бих си го позволил, заяви в Смолян премиерът Бойко Борисов. 

 

“Ако президентът счита, че извънредното положение е нещо различно, да му наложи вето. Аз ще извадя ГЕРБ от залата, да уморим народа.

 

Като някоя дърта свекърва, ама злобна”, добави Борисов по повод изявлението на президента за удължаването на извънредното положение. 

 

„Хората се стегнаха и днес на поточните линии по 100 000 такива очила, които ние сме предплатили на Китай, те са за хората на първа линия. Шлемовете са за най-рисковите места.

 

Всичко това се чака с години”, поясни Борисов.

 

„Вкарваме ги в лабораториите. Маса колеги са ми заявили. Освен за вътрешния ни пазар, като съпричастност ние ще им даде. По думите му се задава стокова търговия и страните вече ще плащат с каквото разполагат, пише Блиц.  

 

„Супер са. Нарочно не свалям очилата, защото трябва да работят в непрекъснат режим.

 

По-добре е да бъдат плътно прилепнали.   Удобни са, не се изпотяват. Вече ги нося при две различни температура. Доволен съм от това, което виждаме. Удобни, меки, не убиват”, каза от своя страна шефът на ВМА ген.-майор Мутафчийски.

E79 News
Тагове:

Коментари: