.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
03.04.2020 18:37

Коментари 0 / Видяна 680

Скандал и обиди в парламента

Още по темата: Парламентът прие годишния доклад за дейността на КПКОНПИ Депутатите приеха изцяло нов Закон за храните ДДС падна на 9% за ресторанти, хотели и книги Депутатите избират нов омбудсман Кабинетът на първи парламентарен контрол след края на извънредното положение Парламентът създаде временна COVID-комисия Народното събрание подновява редовната си работа Депутатите приеха окончателно мерките след 13 май Депутатите решиха: Правителството ще обявява извънредна епидемична обстановка Хората от първа линия в борбата с COVID-19 ще получат туристически ваучери

 

Скандал в парламента едва не завърши с бой, но пък за сметка на това репликите на депутати доста надхвърлиха добрия тон, съобщава Днес.бг.

 

Лидерът на „Воля“ Веселин Марешки и депутатът от БСП Манол Генов влязоха в остър спор, като се наложи квесторите да ги разделят от страх, че може да се стигне и до физически сблъсък. 


Случката се разигра, след като Марешки се изказа от парламентарна трибуна и призова извънредното положение да бъде безсрочно. От БСП пък искат то да приключи на 30 април.

 

За какво точно се скараха Марешки и Генов не стана ясно, но пък се чу думата “изрод”.

 

Докато двамата се скараха, на трибуната беше червената шефка Корнелия Нинова, която изчака преди да заговори и настоя председателстващият заседанието Емил Христов да отстрани от заседанието Марешки заради тази дума.

 

“Ужас! Сега, ако го не отстраниш от заседанието.Изрод”, спонтанно се възмути тя.

 

Христов обаче каза, че не бил чул нищо и не можел на налага наказания при това положение.

E79 News
Тагове:

Коментари: