.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
04.04.2020 12:33

Коментари 0 / Видяна 518

Борисов за Радев: Кара ме да кажа кой ще живее и кой ще умре

Още по темата: Кабинетът отпусна пари за пречиствателна станция и ремонт на Рилския манастир Борисов: След 15 юни остават само социалните мерки Правителството ще отпусне 600 000 лева за Рилския манастир Борисов събаря старата сграда на детската болница, строи нова Одобрени са допълнителни разходи по бюджета на МВР за 2020 г. Има вероятност ресторантите да отворят на 1 юни Има вероятност ресторантите да отворят на 1 юни Борисов обсъжда облекчаването на мерките за пътувания при съседите ни Борисов: Настоящата ситуация показва колко взаимно зависими сме Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с представители на организации в сектор „Рибарство и аквакултури“

 

"СЗО реши спора снощи.

 

Ясно и категорично се произнесе, че социалната изолация трябва да продължи. Абе, гледайте телевизия, вижте трагедиите в другите държави. Германците днес въведоха КПП-та."

 

Този коментар по адрес на президента Румен Радев направи премиерът Бойко Борисов.

 

"Аз експеримент с хората не мога да си правя. Да имало е Менгеле и други доктори дето вадят на един езика, на друг друго и правят нов човек. Аз не мога да кажа вие ще умрете, вие ще живеете.

 

Това ме кара да направя съседът", добави Борисов.

 

"С изключение на ресторантите, и да кажем отивайте на работа, поръчките на заводите падат.

 

Тези хора няма какво да работят и кой да им го плати. Хем ще рискуваме здравето на хората, хем няма да има плюс в икономиката. Единствено ще се напълнят ресторантите и дискотеките.

 

Дори в месарската промишленост са им със 70% по-малко заявките", коментира още премиерът призивите за отслабване на мерките.

E79 News
Тагове:

Коментари: