.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
05.04.2020 19:32

Коментари 0 / Видяна 750

Вълчев: Няма да има материал на матурите, който да не е изучаван

Още по темата: От 2021 г. за първи клас ще се кандидатства онлайн Отпускат стипендии за студенти от ромски произход По специален начин се дипломира XXVI-ят випуск на Американския университет в България В СУ ще приемат в “Право” и други специалности само с оценките от матурите Край на грипните ваканции! Идва електронно учене Бъдещите първокласници няма да минават през тестове Образователното министерство с новини за зрелостните изпити МОН предлага да отпаднат изпитите след IV и X клас тази година МОН: Учебната година ще приключи дистанционно Близо 44 000 първокласници ще получат помощ по 250 лв. през следващата учебна година

 

Средно сме на 70% от учебния материал. Няма да има уроци на матурите, които да не се учени. Това заяви пред „Неделята на Нова“ по Нова телевизия министърът на образованието и науката Красимир Вълчев.

 

„Децата учат сега повече от в учебните часове“, каза още министърът за електронното обучение и заяви, че то ще се оцени най-добре на матурите.

 

„Електронното обучение замести ефективно часовете. Голяма част от училищата използват електронни платформи“, разкри Вълчев.

 

„Няма да минем без загуби – в извънредна ситуация сме. В детските градини се губи образователния процес, защото екраните са вредни за деца на тази възраст. Има и детски градини провеждат консултации“, коментира образователният министър.

 

„Важно е лятото да има работещи детски градини, защото много голяма част от родителите ще останат без отпуски“, разкри Вълчев.

 

„Ще има наваксване в медицинските практики след кризата. Ще се компенсира през лятото“, заяви министърът на образованието. 

E79 News
Тагове:

Коментари: