.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
08.04.2020 09:21

Коментари 0 / Видяна 594

Министерски съвет заседава онлайн

Още по темата: Кабинетът отпусна пари за пречиствателна станция и ремонт на Рилския манастир Борисов: След 15 юни остават само социалните мерки Правителството ще отпусне 600 000 лева за Рилския манастир Борисов събаря старата сграда на детската болница, строи нова Одобрени са допълнителни разходи по бюджета на МВР за 2020 г. Има вероятност ресторантите да отворят на 1 юни Има вероятност ресторантите да отворят на 1 юни Борисов обсъжда облекчаването на мерките за пътувания при съседите ни Борисов: Настоящата ситуация показва колко взаимно зависими сме Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с представители на организации в сектор „Рибарство и аквакултури“

 

Ще се проведе редовното заседание на Министерски съвет, като заради противоепидемичните мерки в борбата с пандемията от коронавирус, заседанието ще е онлайн.

 

В предварителния дневен ред на министрите са включени 20 точки.

 

В точките са включени обсъждания и приемания на Национална програма за превенция и защита от домашно насилие за 2020 г.; проекти за признаване на няколко сдружения в областта на медицината за национално представителни организации; проект за изменение на Оперативната програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г.; и други.

 

Министрите ще одобрят и изпращането на хуманитарна помощ за Албания в размер на над 195 хил. лв.

 

В дневния ред на заседанието е и одобрението на няколко доклада за резултатите от участието на България в няколко междуправителствени комисии.

 

Министрите ще решат и дали да отдадат на концесия морски плаж „Обзор-централен“ в община Несебър, както и морски плаж „Черноморец-Юг“ в община Созопол.

E79 News
Тагове:

Коментари: