.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
09.04.2020 10:01

Коментари 0 / Видяна 428

Хороскоп за 9-ти април

ОВЕН

Четвъртък дава нови надежди за делова реализация. Денят никак не е лек, но ще свършите доста добра работа. Изнервени сте и лесно може да бъдете въвлечени в конфликт. Внимавайте, защото последиците ще бъдат доста неприятни. Не се препоръчва пътуване. Наблегнете на контактите.

ТЕЛЕЦ

За някои четвъртък означава любовна раздяла, а за други – делово пътуване. Около вас се извършват малки промени, съобразявайте се с обстоятелствата на деня. Не избързвайте, действайте предпазливо, внимавайте за грешки. Преувеличавате професионален проблем, който може да ви донесе неприятности. Изпъкват делови трансформации, не е изключено да ви се предостави възможност за нов “старт” в живота.

БЛИЗНАЦИ

Четвъртък е напрегнат, но може да ви зарадват малки новости. Иначе денят е успешен, въпреки любовните неволи при мнозина, но това не е болка за умиране.

РАК

Приятен и успешен ден, но внимавайте, застрашени сте от допускане на грешки. Действайте без избързване, стремете се към пълна осведоменост в професионалните дела и по отношение на пари.

ЛЪВ

И за вас главното днес е да се пазите от допускане на грешки. Силно предразположени сте към неправилни действия. Иначе ще ви върви. В любовта се наблюдават изпълнени желания, а по професионална линия – облаги. За някои ще се осъществи дългоочаквано пътуване. При някои от вас ще се проявят неочаквани таланти.

ДЕВА

Въпреки че четвъртък не е лек, е много ползотворен. На първо място, имате шанс да разрешите важни задачи, които дълго време сте отлагали. В живота ви се извършва кардинална промяна, която акцентира върху професионалната реализация. Бъдете много диликатни. Някои могат да заминат в чужбина с такава цел.

ВЕЗНИ

Денят е нервен, очертават се доста ангажименти. Някои се подготвят за делово заминаване, други са натоварени с домашни задачи, а за трета част от Везните емоциите засягат раздяла с любим човек. Важни са контактите, търсете изчерпателна информация по интересуващите ви въпроси.

СКОРПИОН

За мнозина четвъртък се свързва с хубави любовни метаморфози. Денят е доста емоционален, внимавайте да не допускате груби грешки. Склонни сте да идеализирате всичко около вас. Бъдете предпазливи и добре осведомени относно финансови дела. Не предприемайте съществени промени в семейството си. Четвъртък се свързва с притеснения, възможни са повече задачи, подготовка за заминаване.

СТРЕЛЕЦ

В професионалните дела и в бизнеса при Стрелците изпъкват трансформации, които са за добро, но ще костват много нерви и усилия. Пазете се от допускане на груби грешки. Възможни са спънки по финансови въпроси. Добре е да насочите вниманието си към гости, които ще посетят дома ви.

КОЗИРОГ

Четвъртък е напрегнат, очертават се промени в личния живот и в работата при повечето от вас. Мнозина от вас планират заминаване с цел реализация. За други най-важни са почивката и смяната на обстановката. Насочете вниманието си към контакти днес, действайте равномерно и в сътрудничество с други хора.

ВОДОЛЕЙ

Прекрасен ден, ще се чувствате вдъхновени и стимулирани. При мнозина се откриват възможности за хубава промяна вкъщи, за възраждане на стара любов, за обновяване на личния живот. Не липсва и материален успех. В работата си заобикаляйте сблъсъци с влиятелни жени, това ще ви донесе неприятности. Действайте разумно, без рискове.

РИБИ

Четвъртък е много успешен. Единственото условие, което трябва да спазите, е да бъдете уравновесени и да избягвате грешки. Особено важно е за работата ви. Не предприемайте нищо съществено, преди да сте изчерпателно информирани. За някои на преден план е интересно запознанство, а за други – бизнес пътуване. Някои ще придобият вярна представа за хората, с които имат работа, ако си отварят очите и ушите.

E79 News
Тагове:

Коментари: