.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
10.04.2020 14:07

Коментари 0 / Видяна 2876

Присъствените учебни занятия в Югозападния университет се преустановяват до 13 май

Още по темата: ЮЗУ стартира дарителска кампания в помощ на гл. ас. д-р Ангел Цветков Първокурсниците в ЮЗУ избрали защитени специалности ще бъдат освободени от такси ЮЗУ „Неофит Рилски“ организира допълнителни практически изпити по вид спорт и физическа подготовка Закриха Катедрата по педагогика в ЮЗУ Председателят на студентските съвети в България се срещна с ръководството на ЮЗУ „Неофит Рилски“ Гърците пак въведоха карантина, но за 1 седмица ЮЗУ „Неофит Рилски“ за първи път ще проведе онлайн изпит по химия Административен съд – Благоевград отложи делото за избора на ректор на Югозападния университет Конкурс на тема „Коронавирус и медии“ осигурява директен прием в ЮЗУ Учебната година в Югозападния университет „Неофит Рилски“ ще завърши успешно по график

 

Във връзка с усложняващата се епидемична обстановка, свързана с разпространението на COVID-19 и въведеното извънредното положение, ректорът проф. д-р Борислав Юруков издаде днес /10 април/ нова заповед, с която присъствените учебни занятия в Югозападния университет “Неофит Рилски”, държавните и семестриалните изпити, защити на дипломни работи и публични защити на дисертации се преустановяват до 13 май.

 

Контролът по изпълнението на заповедта се възлага на заместник-ректорите, деканите, помощник-ректора, ръководителите на звена, директорите на дирекции и началниците на отдели.

 

От въвеждането на извънредното положение обучението в ЮЗУ “Неофит Рилски” се осъществява дистанционно чрез платформата “BlackBoard” Учебните занятия, за които е невъзможно организиране на неприсъствено (дистанционно) обучение трябва да се проведат след изтичане на периода за неприсъствено обучение, по изготвен и утвърден график за всеки от факултетите.

 

Важно е да се знае и ,че  крайният срок за заплащане на семестриалните такси за летния семестър на учебната 2019/2020 г. е 15 април 2020 г., катостудентите и специализантите могат да заплатят семестриалните такси по банковата сметка на университета.

 

От ЮЗУ съобщиха и че се удължават с две седмици, след края на извънредното положение, сроковете за подаване на документи за възстановяване на 10 % от внесената такса за обучение, за летния семестър на учебната 2019/2020 година, на всички студенти от редовна и задочна форма , обучаващи се по държавна субсдия, които имат право на това.

Автор: в. Струма, E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN