.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
13.04.2020 13:29

Коментари 0 / Видяна 1152

Пазарът в Дупница ще работи до 15 април

Още по темата: Болницата в Дупница остава без управител НАП, Инспекцията по труда и икономическа полиция на крак в Дупница Болницата в Дупница в готовност да приема пациенти от Благоевград след затваряне на детското отделение Авиокомпания брои 400 евро на дупничанка за забавен с над 4 часа полет от Палма де Майорка до София Отвориха детските градини в Община Дупница Детските градини в Дупница отварят на 26 май ОбС гласува 100 000 лв. безлихвен кредит за общинската болница в Дупница Информация за жителите на Кюстендилска област при издаването на български лични документи Пазарът в Дупница ще работи до 15 април 20% от полицаите в Дупница в отпуск като превантивна мярка срещу коронавируса

 

Пазарът в Дупница ще работи до 15 април включително, след което отново ще преустанови дейност.

 

Причината е в заповедта на Министъра на здравеопазването, с която се преустановява функционирането на всички кооперативни пазари и цветни борси до "второ нареждане".

 

Заповед, въз основа нареждането на министър Ананиев за преустановяване, вече издаде директорът на "Общински пазари" Лора Василева.

 

До 15 април, търговците ще могат да реализират своята продукция при строго спазване на противоепидемичните мерки, в т.ч дистанция, изисквания за лична хигиена, предпазни средства и дезинфекция.

 

Както е известно, Община Дупница предприе всички необходими мерки в края на миналата седмица съгласно разпоредбите на МЗ и РЗИ за привеждане на пазара във вид и организация.

 

Съботният ден премина спокойно, без напрежение. Служителите на "Общински пазари" ще съблюдават за мерките до сряда.

E79 News
Тагове:

Коментари: