.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
30.04.2020 10:41

Коментари 0 / Видяна 744

Нова бакалавърска програма във Филологическия факултет на ЮЗУ

Още по темата: ЮЗУ стартира дарителска кампания в помощ на гл. ас. д-р Ангел Цветков Първокурсниците в ЮЗУ избрали защитени специалности ще бъдат освободени от такси ЮЗУ „Неофит Рилски“ организира допълнителни практически изпити по вид спорт и физическа подготовка Закриха Катедрата по педагогика в ЮЗУ Председателят на студентските съвети в България се срещна с ръководството на ЮЗУ „Неофит Рилски“ Гърците пак въведоха карантина, но за 1 седмица ЮЗУ „Неофит Рилски“ за първи път ще проведе онлайн изпит по химия Административен съд – Благоевград отложи делото за избора на ректор на Югозападния университет Конкурс на тема „Коронавирус и медии“ осигурява директен прием в ЮЗУ Учебната година в Югозападния университет „Неофит Рилски“ ще завърши успешно по график

 

В ЮЗУ “Неофит Рилски” е утвърдена нова специалност за придобиване на образователно-квалификационна степен “бакалавър” с наименование “Чужд език (руски, немски или френски и втори чужд език английски) и бизнес администрация”.

Приемът на студенти по специалността стартира от настоящата кандидатстудентска кампания за предстоящата учебна 2020-2021 година.

 

Подготовката на новата образователна програма е резултат от съвместните усилия на Филологическия факултет и Стопанския факултет. Студентите по специалността ще се обучават във Филологическия факултет по професионално направление 2.1. “Филология”.

 

Завършилите специалността ще придобиват професионална квалификация “лингвист и специалист по бизнес администрация”.

 

Те ще получават ключови компетентности по два чужди езика на ниво В2.2./С1 по Общата европейска езикова рамка за работа в интеркултурна среда и ще могат да се реализират успешно  в сферата на бизнес администрацията на национално и международно равнище, както и в други сфери на обществения и стопанския живот: в научни организации, институции и висши училища; в частни и държавни фирми с предмет на дейност, идентичен с придобитите по време на обучението в специалността компетентности; в международни компании, неправителствени организации и др.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN