.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
14.05.2020 12:54

Коментари 0 / Видяна 820

Турция отваря границата си с България от 1 юни

Още по темата: Почиващите в Турция – с маски и на разстояние както в морето, така и на плажа Глоба от 900 лири за хора без маска в Турция от днес Турция създаде военна зона на 5 км от границата с България Турция отново приема здравни туристи Турция отваря границата си с България от 1 юни Седеметажна сграда рухна в Истанбул Втора лавина в Турция отне живота на 8 души Турция започна да праща военни в Либия Ердоган представи прототип на първия електромобил турско производство Ожесточени боеве между сирийски и турски войски в Сирия

 

Турция ще свали ограниченията си за пътуване с България и Гърция от 1 юни, като част от мерките за облекчаване на живота в страната по време на пандемията.

 

Това написа изданието “Хюриет“ в своя публикация.

 

От началото на идния месец ще бъдат отворени и джамиите, с което големите крачки към възстановяване на обществения живот в Турция се увеличават.

 

Властите в страната са категорични, че празникът Рамазан Байрам трябва да премине във възможно най-тесен кръг и по тази причина неслучайно строгите мерки ще останата малко след 27 май.

 

Мерките към туризма ще бъдат разгръщани поетапно, като първо ще бъдат отворени хотелите, басейните и пансионите, а след това ще бъдат разрешени и международните пътувания.

E79 News
Тагове:

Коментари: