.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
14.05.2020 14:31

Коментари 0 / Видяна 1164

Административен съд – Благоевград отложи делото за избора на ректор на Югозападния университет

Още по темата: Ето за кои студенти в ЮЗУ „Неофит Рилски“ учебната година ще започне дистанционно… Новата академична година в ЮЗУ ще започне присъствено ЮЗУ стартира дарителска кампания в помощ на гл. ас. д-р Ангел Цветков Първокурсниците в ЮЗУ избрали защитени специалности ще бъдат освободени от такси ЮЗУ „Неофит Рилски“ организира допълнителни практически изпити по вид спорт и физическа подготовка Закриха Катедрата по педагогика в ЮЗУ Председателят на студентските съвети в България се срещна с ръководството на ЮЗУ „Неофит Рилски“ Гърците пак въведоха карантина, но за 1 седмица ЮЗУ „Неофит Рилски“ за първи път ще проведе онлайн изпит по химия Административен съд – Благоевград отложи делото за избора на ректор на Югозападния университет

 

Административен съд – Благоевград не даде ход на делото по оспорване на Решение по т. 2.2 и т. 4.2 от Протокол от проведено на 27.11.2019г.

 

Общо събрание на ЮЗУ "Неофит Рилски" /за избор на ректор и за избор на Академичен съвет на висшето училище/.

 

Съдът отложи делото поради неявяване в днешното съдебно заседание на заинтересованата страна по делото, ректорът на ЮЗУ проф. Борислав Юруков, и с оглед да не се наруши правото му на защита с участие в процеса.

 

Проф. Юруков е несвоевременно призован с оглед разпоредбите на Закона за мерките и действията по време на извънредно положение, обявено с решение на Народното събрание от 13 март 2020 г.

 

Делото бе отложено и поради направено искане от жалбоподателите да се запознаят с приложените по делото доказателствени материали.

 

Следващото заседание по делото е насрочено за 11.юни от 15:30 часа.

 

E79 News
Тагове:

Коментари: