.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
28.05.2020 14:37

Коментари 0 / Видяна 1174

Авиокомпания брои 400 евро на дупничанка за забавен с над 4 часа полет от Палма де Майорка до София

Още по темата: Болницата в Дупница остава без управител НАП, Инспекцията по труда и икономическа полиция на крак в Дупница Болницата в Дупница в готовност да приема пациенти от Благоевград след затваряне на детското отделение Авиокомпания брои 400 евро на дупничанка за забавен с над 4 часа полет от Палма де Майорка до София Отвориха детските градини в Община Дупница Детските градини в Дупница отварят на 26 май ОбС гласува 100 000 лв. безлихвен кредит за общинската болница в Дупница Информация за жителите на Кюстендилска област при издаването на български лични документи Пазарът в Дупница ще работи до 15 април 20% от полицаите в Дупница в отпуск като превантивна мярка срещу коронавируса

 

„България Ер“ще трябва да брои 400 евро на дупничанка за забавен с 4 часа полет от Палма де Майорка до София, реши съдът в Дупница.

 

Заради окъснелия полет жената кацнала в България в 5 часа сутринта на 19 юни миналата година вместо 20 минути след полунощ.

 

В жалбата си до съда тя съобщила, че това затруднило прибирането й до Дупница.

 

Пътуването било осъществено чрез туроператор. С пристигането до Испания нямало никакви притеснения.

 

Полетът в обратната посока обаче се оказал проблем.

 

Дупничаката е представила в съда електронен билет, според който полетът бил в 20.40 ч на 18.06.2019 г., четири часа обаче останали на летището пътуващите.

 

Жената твърди още, че докато чакали на летището в Палма де Майорка, не били предприети никакви действия да се разясни на пътниците кога точно ще излетят.

 

В крайна сметка съдът осъжда „България ер“ да заплати 400 евро, представляваща обезщетение за причинени вреди от забавеното с повече от три астрономически часа заедно със законната лихва върху сумата.

 

Превозвачът ще покрие и разноските по делото от 350 лв. \4vlast-bg.com

E79 News
Тагове:

Коментари: