.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
08.06.2020 11:05

Коментари 0 / Видяна 1180

Болницата в Дупница в готовност да приема пациенти от Благоевград след затваряне на детското отделение

Още по темата: Болницата в Дупница остава без управител НАП, Инспекцията по труда и икономическа полиция на крак в Дупница Болницата в Дупница в готовност да приема пациенти от Благоевград след затваряне на детското отделение Авиокомпания брои 400 евро на дупничанка за забавен с над 4 часа полет от Палма де Майорка до София Отвориха детските градини в Община Дупница Детските градини в Дупница отварят на 26 май ОбС гласува 100 000 лв. безлихвен кредит за общинската болница в Дупница Информация за жителите на Кюстендилска област при издаването на български лични документи Пазарът в Дупница ще работи до 15 април 20% от полицаите в Дупница в отпуск като превантивна мярка срещу коронавируса

 

Общинската болница в Дупница има готовност да приема малки пациенти от Благоевград след затварянето на детското отделение там.

 

Зам. директорът по лечебната част в общинската болница в Дупница д-р Крум Бонев заяви: „Имаме готовност да приемаме деца за лечение в детско отделение от Благоевград, след като беше обявено, че детското отделение там се затваря.

 

Имаме необходимият ресурс и отлични специалисти, които могат да се погрижат за здравето на малките пациенти от Благоевград, ако се налага”.

 

Припомняме,че от болницата в Благоевград са уведомили РЗИ и РЗОК, че временно затварят детско отделение поради липса на педиатри.

 

Докато отделението в МБАЛ – Благоевград е затворено, е направена организация в спешно приемно отделение да има постоянно дежурен педиатър. При необходимост от хоспитализация децата ще бъдат изпращани на лечение в болници в съседни градове.

 

Ръководството на общинската болница в Дупница е създало условия децата от Благоевград да се лекуват в Дупница.

 

Автор: в. Струма, E79 News
Тагове:

Коментари: