.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
08.06.2020 12:33

Коментари 0 / Видяна 694

Благоевградчани с молитва и надежда на Свети Дух

Още по темата: Утре е Голяма Богородица, тази нощ се сбъдват най-силните ни желания Църквите в Благоевград раздават курбан за здраве на Голяма Богородица Православната църква чества Свети Емилиян изповедник Преображение Господне Църквата отбелязва Успение на Света Анна Илинден е. Хората вярват, че на този ден не трябва да се влиза в морето Отбелязваме християнския празник Голяма Света Неделя Летен Атанасовден е! Прави се молебен за дъжд Днес е денят на чудотворните изцеления Православната църква отбелязва Събор на 12-те апостоли

 

С молитви за здраве и с надежда за по-добри времена, благоевградчани отбелязват днес деня на Свети Дух, който винаги е 51 дни след Великден и се празнува на деня след Петдесетница.

 

Десетки миряни се стичат в храма „Въведение Богородично“ за да почетат православния празник.

 

С камбанен звън в понеделника след Петдесетница православната църква прославя Светата Животворна Троица – Бог Отец, Бог Син и Бог Дух Свети, които имат равно достойнство.

 

Светият Дух обогатява човека с духовни дарове, сподели един от посетителите в храма „Въведение Богородично“.

 

Той пали свещ за своята дъщеря, която има рожден ден и за благоденствието на цялото семейство.

 

Миряните, дошли в църквата прекрачват прага й с много надежда и с желание да се помолят най-вече за здраве и щастие на близки и приятели и на всички българи у нас и по света.

 

Празнични песнопения допълваха тази сутрин празничната атмосфера в храма „Въведение Богородично“, отбелязва Радио Благоевград.

E79 News
Тагове:

Коментари: