.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
16.06.2020 15:46

Коментари 1 / Видяна 646

ЮЗУ „Неофит Рилски“ организира допълнителни практически изпити по вид спорт и физическа подготовка

Още по темата: ЮЗУ стартира дарителска кампания в помощ на гл. ас. д-р Ангел Цветков Първокурсниците в ЮЗУ избрали защитени специалности ще бъдат освободени от такси ЮЗУ „Неофит Рилски“ организира допълнителни практически изпити по вид спорт и физическа подготовка Закриха Катедрата по педагогика в ЮЗУ Председателят на студентските съвети в България се срещна с ръководството на ЮЗУ „Неофит Рилски“ Гърците пак въведоха карантина, но за 1 седмица ЮЗУ „Неофит Рилски“ за първи път ще проведе онлайн изпит по химия Административен съд – Благоевград отложи делото за избора на ректор на Югозападния университет Конкурс на тема „Коронавирус и медии“ осигурява директен прием в ЮЗУ Учебната година в Югозападния университет „Неофит Рилски“ ще завърши успешно по график

 

Поради големия интерес и запитвания от страна на кандидат-студенти, Югозападният университет „Неофит Рилски“, ще проведе допълнителни практически изпити по вид спорт и по физическа подготовка.

 

Изпитите ще се състоят на 27 юни 2020 г.

 

Документи за явяване на практически изпити се приемат в Учебен корпус № 1 на университета (Кандидатстудентски център – стая 1102А, ул. Иван Михайлов № 66) до 26 юни 2020 г. или чрез онлайн регистрация:  https://ksk.swu.bg/WebClient/ до 25 юни 2020 г.

 

Междувременно всеки работен петък до 3 юли 2020 г. университетът провежда онлайн  изпити по български език, история на България, география на България, математика, химия, биология, английски език, практически изпити по рисуване, танци, музика, актьорско майсторство и за филмови и телевизионни изкуства. Онлайн изпитите са с начален час 14:00.

 

За да участват в класирането по специалности, желаещите да се обучават в Югозападния университет „Неофит Рилски“ могат да подадат своите документи до 5 юли 2020 г. Първото класиране ще бъде обявено на 7 юли 2020 г.

 

Подробна информация за провеждането на кандидатстудентските изпити, предлаганите специалности и необходимите документи можете да откриете на университетския сайт: www.swu.bg

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

Ала Бала, 16.06.2020 20:35

Поради липса на кандидат-глупаци е правилното!

1