.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
23.06.2020 15:27

Коментари 0 / Видяна 778

Глобиха с 300 лв. Бойко Борисов (Снимка)

Още по темата: Томислав Дончев: Оставането ни в Министерски съвет е вреда (Видео) Полицията с нова тактика: Протестиращи и шофьори да се разправят сами Протестиращи с опит за блокада на път Е-79 при Железница Как се свиква Велико Народно събрание? Политически психолог: Борисов направи изпреварващ ход Каракачанов: ВМРО предлага 6 неща за промяна в Конституцията Премиерът Бойко Борисов свиква Велико народно събрание (Видео) Полицията вдигна палатковия лагер при Румънското посолство Още една процедура за подпомагане на малките предприятия Доброволна казарма за всеки гражданин до 40 години

 

300 лв. ще бъде глобен премиерът Бойко Борисов, защото влезе в закрито пространство без маска, съобщиха от Министерството на здравеопазването.

 

Премиерът беше на посещение днес в Рилския манастир и влезе в църквата без предпазна маска.

 

На премиера, членовете на екипа му, журналистите, операторите, фотографите и всички други, които са били в църквата, ще бъдат връчени актове на административно нарушение заради неспазването на противоепидемичните мерки и в частност за нарушаване заповедта на здравния министър, уточниха от МЗ.

 

От днес отново са задължителни маските на всички закрити обществени места.

 

Санкцията е от 300 до 1000 лв.

 

 

Автор: bTV, E79 News
Тагове:

Коментари: