.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
24.06.2020 17:41

Коментари 0 / Видяна 664

Б. Борисов: Пламен Узунов е „най-чистият“ съветник

Още по темата: Томислав Дончев: Оставането ни в Министерски съвет е вреда (Видео) Полицията с нова тактика: Протестиращи и шофьори да се разправят сами Протестиращи с опит за блокада на път Е-79 при Железница Как се свиква Велико Народно събрание? Политически психолог: Борисов направи изпреварващ ход Каракачанов: ВМРО предлага 6 неща за промяна в Конституцията Премиерът Бойко Борисов свиква Велико народно събрание (Видео) Полицията вдигна палатковия лагер при Румънското посолство Още една процедура за подпомагане на малките предприятия Доброволна казарма за всеки гражданин до 40 години

 

Пламен Узунов е „най-чистият“ съветник на Румен Радев.

 

Това каза пред журналисти премиерът Бойко Борисов, който пристигна в Благоевград заради инцидента на тунел „Железница“ на АМ „Струма“.

 

„Вътрешен министър по време на неговото служебно управление.

 

Смятай какво е било назад. Колкото по-бързо спрат да говорят и търсят вината в другите, да погледнат своите къщички, аз си гледам моите неща“, допълни той.

 

Борисов беше категоричен, че той самият никога не се крие, а най-важно за него е работата, която върши, а не обвиненията от политическите му противници.

 

„Тези, които си нямат работа, ходят някъде от сутрин до вечер да ме коментират.

 

Те вече никога не могат да говорят нито за правосъдна система, нито за корупция, нито за лобизъм.

 

Дали сме пред прокуратурата, или тук, отговарям на всички въпроси всеки ден“, посочи министър-председателят.

E79 News
Тагове:

Коментари: