.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
26.06.2020 10:12

Коментари 0 / Видяна 594

Живот в планината и със спорт – Без дрога

Още по темата: Главният прокурор Иван Гешев на визита в Банско Шефът на полицията в Банско хвърли оставка Туризмът в Банско закъса за туристи Банско откри летния сезон На 1 юли откриват летния сезон в Банско Кабинковият лифт в Банско тръгва от юли Живот в планината и със спорт – Без дрога Музиканти от девет държави на 23-ия джазфест в Банско Жест на внимание и протегната ръка към хората със зрителни проблеми от община Банско В Банско започна строителство на модерна спортна площадка

 

Под това мото премина организираният от МКБППМН – община Банско фотоконкурс по повод Световния ден за борба с наркотиците – 26 юни.

 

В конкурса взеха участие ученици от НУ „Св. Паисий Хилендарски”, СУ „Неофит Рилски", ПГЕЕ – гр. Банско, ПЛТГ „Никола Вапцаров” – гр. Банско, както и ученици от други градове.

 

Отличените получиха своите награди в Центъра за работа с деца от Костадин Атанасов – зам.-кмет на община Банско и председател на МКБППМН.

 

Наградените ученици във възрастова категория 1-4 клас са:

 

1-во място: Ангел Врачков от СУ „Неофит Рилски”;

 

2-ро място: Йоана Захова от СУ „Неофит Рилски”;

 

3-то място: Илия Ламбрев и Иван Спасев- и двамата от НУ „Св. Паисий Хилендарски.

 

Любен Ламбрев от СУ „Неофит Рилски” и Благовест Стоянов от ПГЕЕ – гр. Банско спечелиха първите места в съответно в групите 5-7 клас и 8-12 клас.

 

При най-големите ученици на второ място е Пламен Рашков от ПЛТГ „Никола Вапцаров” – гр. Банско.

 

Спечелилите първо място получиха фотоапарат, второ място – дигитална фоторамка и трето място – четец с карта памет.

 

Журито присъди и поощрителни награди за Владимир Ласков и Лазар Пицин, ученици от НУ „Св. Паисий Хилендарски”, както и поощрителна награда за най-малък участник – Мила Пицина.

 

МКБППМН – община Банско благодари на всички, които се включиха в конкурса.

E79 News
Тагове:

Коментари: