.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
30.06.2020 14:34

Коментари 0 / Видяна 858

От 1 юли започва приемът на документи за записване на деца в детските градини на Община Сандански

Още по темата: Министър Ангелов в Сандански: Готови сме да разкрием още 66 легла в болниците в Петрич и Сандански Здравният министър проф. Костадин Ангелов пристигна в Сандански Остава динамична обстановката в болницата в Сандански Председателят на Районен съд – Сандански хвърли оставка 12 лекари от болницата в Сандански са с коронавирус Община Сандански започва дезинфекция на всички детски заведения От днес звезди огряват сцената на „Пирин Фолк“ Сандански 2020 Спецакция срещу битовата престъпност в Сандански Тежка авария остави без вода 5000 санданчани МС отпусна 4млн. за ремонт на пътя за Златолист

 

 

От утре, 1 юли 2020 г. започва приемът на документи за записване на деца в детските градини на територията на Община Сандански.

 

Подаването на заявления ще продължи до края на месец юли, като необходимите документи се подават в детското заведение, за което се кандидатства. 

 

Графикът за организация на прием и записване на деца в детските градини претърпя промени, поради въведеното извънредно положение, с което сроковете бяха актуализирани, както следва:

 

Подаване на заявления за прием на деца в детските градини – от 1 до 31 юли 2020 г.

 

Изготвяне и утвърждаване на списъци с класираните деца при реализирания прием в детската градина на първи етап на класиране – до 20 август.

 

Записване на детето в детската градина чрез подаване на Декларация по образец – до 30 август.

 

Обявяване на незаетите места след първи етап на класиране – до 3 септември.

 

Попълване на незаетите места след първи етап на класиране – до 4 септември.

 

Обявяване на списъците с новоприетите деца в детската градина на видно място, както и на сайта на Община Сандански  - на 11 септември.

 

Кандидатите подават заявления за кандидатстване до директора на детската градина, което важи при кандидатстване за всички детски градини на територията на Община Сандански.

Повече информация и необходими документи, може да намерите в официалния сайт на Община Сандански

E79 News
Тагове:

Коментари: