.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
04.07.2020 11:26

Коментари 0 / Видяна 1156

Син преби майка си за пари

Още по темата: Откриха мъртъв новозаландец, женен за банскалийка в хотела на Каролев край Разлог Все още няма следа от изчезналия край Шабла пилот Гръмнаха в главата бизнесмен в столицата Скандал за пари довел до убийството на Стамбето в Стара Загора Стрелба в офис за бързи кредити в Стара Загора, има загинал Двама мъже от Банско в ареста заради тормоз над компаньонка Откриха труп на мъж в хотелска стая в Банско Откриха тялото на мъж без документи в София Бус помете работници от АПИ на път Е79, един е загинал Свалиха 32-годишен самоубиец от въжето, сестра му спаси живота му

Син преби болната си майка за пари. 43-г. Димитър Сантев имал ограничителна заповед да доближава дома на майка си в с. Драгодан, община Кочериново. В четвъртък около 15,00 ч. обаче Сантев пристигнал да й иска пари.

 

Тя отказала да му даде, като заявила, че няма. Възрастната жена е на легло с тежко заболяване.

 

Съседи коментират, че Сантев отпреди няколко години се отдал на алкохола и като свършел парите, идвал, пребивал майка си, вземал й каквото има и си тръгвал.

 

За пореден път той посегнал отново на майка след отказ да му даде пари. Съседи чули виковете за помощ на безпомощната жена и позвънили на тел. 112. На място пристигнала патрулка от РУ – Рила.

 

Полицаите щракнали белезници на ръцете му и го закарали в полицейския участък. Сантев е задържан за 24 часа. Той имал забранителна заповед да доближава дома на майка си в радиус от 50 м.

 

Заради това ще носи наказателна отговорност, че е нарушил забраната

Автор: в. Струма, E79 News
Тагове:

Коментари: