.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
09.07.2020 09:51

Коментари 0 / Видяна 4430

8 са случаите на COVID- 19 в Благоевград

Още по темата: 20 новозаразени в Благоевград, 174 в страната Израел възобновява полетите до България Коронавирусът взе жертва още едни лекар Сърбия въвежда PCR тест за влизащите от България Българи твърдят, че са създали маска, убиваща коронавируса Отново на първо място! 13 са новите случаи на COVID - 19 в Благоевград Три ваксини срещу коронавирус се тестват в света Наесен ще е трудно - атакуват ни и грип, и коронавирус 176 новозаразени с COVID-19 у нас, Благоевград – 35 Пловдив частично върна задължителните маски на открито

 

В Благоевградска област не се оформя ново огнище на COVID – 19, въпреки че през последното денонощие новорегистрираните случаи в региона са 17.

 

Пред репортер на E-79 нюз д-р Калоян Калоянов, директор на Регионална здравна инспекция – Благоевград уточни, че четири от новите случаи са регистрирани при лица от гоцеделчевския район, три са от Петрич, два от Крупник, другите са от Благоевград.

 

Изследваните са контактни лица на положителен пациент. Всичките са без симптоми. В добро състояние са, уточни д-р Калоянов. „Не се оформя ново огнище в Област Благоевград. За сега обстановката е спокойна”, подчерта той.

E79 News
Тагове:

Коментари: