.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
27.07.2020 15:03

Коментари 0 / Видяна 1050

Пожар гори край автомагистрала „Струма” в района на село Дамяница (ОБНОВЕНА)

Още по темата: Екипи на пожарната в Петрич и Сандански се борят с голям пожар Пожар в къща и гараж в Благоевград Две деца изгоряха живи при пожар в изоставена вила За втори път пожар в зеленчуковата борса на село Кърналово Пожар изпепели къща в село Селище Потушени са всички пожари в Хасковско Фас от цигара е причината за огнения ад край Хасково? Опасност от пожари в Благоевградско, бъдете внимателни! 14 дка иглолистна гора са унищожени при пожар над хижа Пожар гори край автомагистрала „Струма” в района на село Дамяница (ОБНОВЕНА)

 

Пожар в сухи треви и храсти е възникнал в района на село Дамяница. Огънят се вижда от автомагистрала „Струма”. Има сериозно задимяване, което пречи на движението и в двете посоки, а това от своя страна създава предпоставки за инциденти. Огънят е от страната на магистралата в посока София. На място има екип на полицията.
 

В гасенето на пожара участва един екип на Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" - Благоевград.

Пожарът бе локализиран и потушен малко след 16.00 часа. Няма засегнати оранжерии или конструкция на мостовото съоръжение в близост. 

E79 News
Тагове:

Коментари: