.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
03.08.2020 14:03

Коментари 0 / Видяна 1150

5 села в Община Благоевград остават без детски градини до края на август

Още по темата: 5 села в Община Благоевград остават без детски градини до края на август Паметта на 38 български войни, погребани в гробищния парк на Логодаж, бе почетена с Панахида и поднасяне на цветя Българските автобуси ще преминават през специално обособен коридор на ГКПП „Кулата – Промахон” Правят площадка за домашни любимци в Благоевград Адвокат Теодор Тошев сезира прокуратурата за фалшиви новини Въпреки тримата заразени с COVID -19! Община Благоевград е отворена за граждани Андон Тодоров остава председател на ОбС – Благоевград поне до края на месеца Такса "Смет" за заведенията в Благоевград без промяна Панихида за загиналите за свободата на Македония ще бъде отслужена в църквата „Въведение Богородично“ в Благоевград НПО търсят изход от тежкото положение в Благоевград

Родителите на деца в пет от селата на територията на Община Благоевград до 31 август ще трябва да пътуват до общинския център, ако искат да ги оставят в забавачка. Това става ясно след като кметът инж. Румен Томов издаде заповед за работния режим на детските градини през месец август. Затворени до 31 август са детските градини в селата Покровник, Изгрев, Зелен Дол, Церово и Рилци.


За родителите или настойниците е дадено правото да избират – или да оставят децата си вкъщи или да подадат молба и да ги водят до една от следните детски градини: „Синчец”, „Детелина”, „Детски свят”, „Детски свят” и „Усмивка”. Там, малчуганите ще бъдат разпределени във вече сформираните сборни групи.


Детските градини, които все пак остават отворени в Община Благоевград ще работят при летен режим до 31 август. Тоест – ще се сформират сборни групи като борят на групите ще преценяват директорите. Тяхна задача е също да решат каква част от персонала да работи през лятото.


Родителите, които не са заявили желанието си децата им да посещават детските градини, които ще работят със сборни групи на територията на Община Благоевград до края на месец август, няма да заплащат такси.
 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 26.11.2020

1 USD =1.64 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.19 BGN

10 CNY =2.50 BGN

1 CHF =1.81 BGN

100 JPY =1.57 BGN