.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
11.08.2020 11:06

Коментари 0 / Видяна 394

Потушени са всички пожари в Хасковско

Още по темата: Екипи на пожарната в Петрич и Сандански се борят с голям пожар Пожар в къща и гараж в Благоевград Две деца изгоряха живи при пожар в изоставена вила За втори път пожар в зеленчуковата борса на село Кърналово Пожар изпепели къща в село Селище Потушени са всички пожари в Хасковско Фас от цигара е причината за огнения ад край Хасково? Опасност от пожари в Благоевградско, бъдете внимателни! 14 дка иглолистна гора са унищожени при пожар над хижа Пожар гори край автомагистрала „Струма” в района на село Дамяница (ОБНОВЕНА)

 

Всички пожари в област Хасково са потушени, съобщи пред БТА областният управител Стефка Здравкова.

 

Локализирани и изгасени са били огнищата в големия пожар между тополовградското село Присадец и свиленградските села Варник и Маточина.

 

На място са оставени дежурни 9 противопожарни автомобила, които да предотвратят евентуално повторно разпалване, поясни д-р Здравкова.

 

Там вече е била направена предварителна оценка от служители на държавното лесничейство на засегнатите площи, която е около 50 000 декара. Започва и описването на щетите, допълни още д-р Здравкова.

 

Стопаните на земи с унижощена продукция и домашни животни ще получат обезщетения на основание обявеното бедствено положение, поясни областният управител.

 

По думите на д-р Здравкова погасен е бил и пожарът между селата Георги Добрево и Оряхово в община Любимец, който се разви вчера на площ 500 декара ниска растителност и широколистна гора.

E79 News
Тагове:

Коментари: