.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
12.08.2020 09:34

Коментари 0 / Видяна 3196

Благоевградска лекарка с Ковид-19 след почивка в Гърция

Още по темата: Българска лекарка от Франция: Ковид - 19 убива 27 нови случаи на коронавирус в Благоевградско Петима пожарникари от Благоевград с Ковид-19 България държи успешно епидемията от COVID-19 под контрол Връщат ежеседмичните брифинги на НОЩ Нов случай на коронавирус е установен в СУ „Братя Каназиреви” в Разлог Премиерът Бойко Борисов: Фалшиви новини и спекулации са твърденията, че правителството ще налага нови и по-тежки мерки срещу коронавируса Учителите от ПГСАГ “Васил Левски” в Благоевград са с отрицателни тестове за COVID-19 Безкарантинната стратегия на Швеция и помага да избегне втората вълна на Covid-19 Превръща ли се Якоруда в огнище на Ковид – 19?

 

Благоевградска лекарка е преместена за лечение в софийска болница след усложнения в резултат на коронивируса.

 

55-годишната докторка е приета с пневмония в болница ПУЛС след почивка в Гърция, но след като състоянието й не се подобрило, е транспортирана в столично здравно заведение.

 

Припомняме, че петима благоевградски лекари бяха хоспитализирани с вирусни пневмонии, причинени от коронаинфекция. Състоянието на другите четирима лекари е овладяно, а завчера едно от джипипата бе изписано от вътрешно отделение на МБАЛ – Благоевград.

 

19 пациенти с коронавирус са постъпили за лечение в болници през изминалата седмица в Пиринско, двама са в по-тежко състояние и са приети в реанимация. 189 са потвърдените случаи за Ковид-19 през последната седмица, от тях 170 лица са под домашно наблюдение.

 

Сред тях са 4 лица от персонала на детска градина в Благоевград, които са добре и са под домашна карантина, с положителна проба е едно дете, което е безсимптомно, обобщи картината за изминалата седмица д-р Веселка Мончева, шеф на дирекция „Надзор на заразните болести“ в РЗИ.

Автор: в. Струма, E79 News
Тагове:

Коментари: