.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
12.08.2020 09:47

Коментари 0 / Видяна 400

Проектират шумозащитни стени на АМ

Още по темата: Израелски туристи пристигат през зимния сезон в Банско Отмениха глоба на фирмата, чиито отпадъци горяха под АМ “Струма” Проектират шумозащитни стени на АМ Гражданска коалиция „Да спасим Кресненски пролом“ организира протест в София Прокопани са първите 400 м от тунел „Железница“ на „Струма“ Прокуратурата протестира освобождаването на собственика на депото под АМ "Струма" Подробности за инцидента при който пострада работник в тунел „Железница“ Свличане на скална маса затрупа работник в новостроящия се тунел Железница на АМ „Струма” Извънредна проверка на боклука под АМ „Струма” ОбС- Кресна с важно решение за АМ „Струма” в дефилето

 

Отвориха офертите на фирми за изработване на проекти и изграждане на шумозащитни съоръжения, за жилищни територии на няколко автомагистрали.

 

Защитните съоръжения ще се строят в райони с установено наднормено ниво на шум в близост до пътни участъци от републиканската мрежа с трафик над 3 000 000 автомобили годишно. Проектирането ще бъде до фаза „технически проект“. Прогнозната стойност на обществената поръчка е 127 710 лева без ДДС, съобщиха от АПИ. Поръчката е с четири обособени позиции.

 

Позицията за АМ "Струма", включва жилищна територия край благоевградското село Бело поле. Прогнозната стойност е 25 000 лева, без ДДС. Към момента обаче нито една фирма не е проявила интерес и не е участвала в надпреварата.

 

Следващата позиция за АМ „Струма“, е за жилищна територия на пернишкия квартал „Църква“. Индикативната стойност е 44 300 лева, без ДДС. За този обект се състезават дружествата „ФРИБУЛ“ и "ВИА-ПЛАН“.

 

Отворени са офертите за шумозащитни стени на АМ "Хемус" и АМ "Тракия".

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN