.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
12.08.2020 10:26

Коментари 0 / Видяна 468

Борисов свиква кабинета за доклад по бюджета

Още по темата: Борисов: Разделението не е успешна формула в политиката Минималното обезщетение за безработица става 12 лв. на ден БСП и ДПС поискаха оставката на Цвета Караянчева Парламентът ще продължи работа по второто четене на Изборния кодекс ДПС няма да се регистрира в пленарна зала заради Изборния кодекс Парламентът ще разгледа на второ четене промените в Изборния кодекс 66-и ден на антиправителствени протести в София Подготвят Велико народно въстание 3 Поредна вечер на недоволство в София Протестите - ден 65: Поредна вечер на недоволство

 

Редовното правителствено заседание днес ще се проведе с видеоконферентна връзка.

 

Сред очакваните решения на Министерски съвет са проект за одобряване на индикативно финансово разпределение по оперативни програми 2014 – 2020 г. на средствата от Европейския съюз в подкрепа на преодоляването на последиците от кризата, предизвикана от пандемията от COVID-19, и подготовка за екологично, цифрово и устойчиво възстановява¬не на икономиката (react-eu).

 

Министрите ще одобрят доклад относно информация за касовото изпълнение на Държавния бюджет и на основните показатели на консолидираната фискална програма за първото полугодие на 2020 г., както и проект на решение за одобряване проект на Закон за изменение и допълнение на Закона за резерва на въоръжените сили.

 

Кабинетът ще решава и за постановление за допълнение на правилника за издаване на българските лични документи, приет с постановление № 13 на Министерския съвет от 2010 г.

 

Очаква се и министрите да одобрят доклад на Междуведомствената комисия за експортен контрол и неразпространение на оръжията за масово унищожение към министъра на икономи-ката за 2019 г.

E79 News
Тагове:

Коментари: