.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
12.08.2020 13:58

Коментари 0 / Видяна 968

Дават по 610 лева за деца на работещи родители (ВИДЕО)

Още по темата: Борисов: Разделението не е успешна формула в политиката Минималното обезщетение за безработица става 12 лв. на ден БСП и ДПС поискаха оставката на Цвета Караянчева Парламентът ще продължи работа по второто четене на Изборния кодекс ДПС няма да се регистрира в пленарна зала заради Изборния кодекс Парламентът ще разгледа на второ четене промените в Изборния кодекс 66-и ден на антиправителствени протести в София Подготвят Велико народно въстание 3 Поредна вечер на недоволство в София Протестите - ден 65: Поредна вечер на недоволство

 

"Подкрепяме семействата с деца до 14 години, като им осигуряваме право на месечна целева помощ по време на извънредно положение или извънредна епидемична обстановка", съобщи премиерът Бойко Борисов по време на онлайн заседанието на Министерския съвет.

 

Помощта ще е в размер на една минимална работна заплата.

 

На нея ще могат да разчитат родителите, които не могат да работят дистанционно от вкъщи и нямат възможност за платен годишен отпуск.

 

"За прилагането на новата мярка за справяне с последиците от COVID-19 осигуряваме по 20 милиона лева на месец.

 

Във времена на безпрецедентно изпитание като пандемията от коронавируса това е добро решение за работещите родители", обясни премиерът.

 

 

E79 News
Тагове:

Коментари: