.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
12.08.2020 14:02

Коментари 0 / Видяна 394

Кабинетът отпуска 260 млн за модернизация на училища и студентски общежития (ВИДЕО)

Още по темата: Борисов: Разделението не е успешна формула в политиката Минималното обезщетение за безработица става 12 лв. на ден БСП и ДПС поискаха оставката на Цвета Караянчева Парламентът ще продължи работа по второто четене на Изборния кодекс ДПС няма да се регистрира в пленарна зала заради Изборния кодекс Парламентът ще разгледа на второ четене промените в Изборния кодекс 66-и ден на антиправителствени протести в София Подготвят Велико народно въстание 3 Поредна вечер на недоволство в София Протестите - ден 65: Поредна вечер на недоволство

 

На днешното заседание на Министерския съвет отпусна 16,5 млн. за модернизиране на кабинетите по математика и природни науки в 160 училища в България и 100 милиона лева за подобряване на материалната база в студентските общежития, и за стипендии.

 

Днес взехме решения в подкрепа на българските ученици, студенти, на младите семейства и работещите хора.

 

Поехме и изпълняваме ангажимента си за обновяване и модернизиране на кабинетите по математика и природни науки в 160 училища в България, написа премиерът Бойко Борисов в профила си в социалната мрежа „Фейсбук“.

 

„За да се учат нашите деца в модерни класни стаи и във възможно най-добрите условия, с колегите ми от Министерския съвет днес отпуснахме по бюджетите на общините 16 586 976 лв.

 

Средствата са за реализирането на дейности по национална програма. Тя е насочена към училища с иновативни практики и за развитие на иновации в областта на природните науки, дигиталните технологии и математиката“, обясни премиерът.

 

E79 News
Тагове:

Коментари: