.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
13.08.2020 09:02

Коментари 0 / Видяна 458

Цветанов: Борисов няма да подаде оставка днес

Още по темата: Борисов: Разделението не е успешна формула в политиката Минималното обезщетение за безработица става 12 лв. на ден БСП и ДПС поискаха оставката на Цвета Караянчева Парламентът ще продължи работа по второто четене на Изборния кодекс ДПС няма да се регистрира в пленарна зала заради Изборния кодекс Парламентът ще разгледа на второ четене промените в Изборния кодекс 66-и ден на антиправителствени протести в София Подготвят Велико народно въстание 3 Поредна вечер на недоволство в София Протестите - ден 65: Поредна вечер на недоволство

 

„Изключително тежък е политическият живот в България. Има противопоставяния и това е много лошо за страната ни“, заяви пред бТВ Цветан Цветанов.

 

Според него днес Бойко Борисов трябва да отиде в парламента, пише Novini.bg.

 

„Борисов ще отиде в НС днес, но оставка няма да подаде“, прогнозира все пак Цветанов.

 

На въпрос дали ходи на протести, Цветан Цветанов отговори, че той лично не ходи, но негови приятели ходят.

 

Цветанов разкри, че има опити да се спрат хора да се присъединят към негов проект. Той даде пример за това с Тодор Тодоров от Силистра.

 

Относно колко са били близки с Борисов, Цветанов заяви, че в чисто партиен аспект са били изключително близки, но никога не е бил запознат с личния му живот. „Аз имам друга ценностна система – здраво семейство, добри приятели, зад които стоя винаги“, каза той.

 

Въпреки всичко Цветан Цветанов заяви, че не се чувства предаден от премиера и напомни, че в живота всеки избира своя път. „ Аз съм простил всичко. Обида в мен няма“, обясни още той.

 

На въпрос разделя ли се през нощта Бойко Борисов с пистолета си, той отговори, че не знае и поясни, че никога не е ходил в спалнята на премиера. Така отговори и относно пачките пари в нощното шкафче.

E79 News
Тагове:

Коментари: