.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
13.08.2020 09:47

Коментари 0 / Видяна 484

До две седмици решават как ще започне новата учебна година

Още по темата: Вижте насоките на МОН за старт на учебната година в условия на COVID-19 Учители с петиция: Искат да имат опция за дистанционно преподаване Красимир Вълчев: Учителите, които преподават в различни класове, ще носят шлемове Карантина - само за началните учители Окончателно: Новата учебна година започва присъствено Родители искат дистанционно обучение от 15 септември ВМРО внесе законопроект Голяма Богородица да стане официален празник До две седмици решават как ще започне новата учебна година Въвеждат нов предмет за 11-и клас На 15 септември: Тържества само за първолаците

До две седмици ще стане ясно при какви условия ще започне новата учебна година, каза в Пазарджик министърът на здравеопазването Костадин Ангелов.

 

“До края на месец август трябва да излязат всички решения на междуведомствената комисия между Министерство на здравеопазването и Министерство на образованието, която трябва да даде всички онези препоръки и решения, и да отговори на всички въпроси как започва учебната година – какви са мерките, които се вземат по отношение на учениците; как се изолират; кой прави PCR-ите; къде ги прави и така нататък. 

 

Върху това се работи и ще имате отговорите до края на месеца.

 

Моето мнение ще се базира на решенията на една голяма комисия от експерти. След като се запозная с всички техни мотиви, аз ще ви кажа какво е моето мнение окончателно”, коментира той, цитиран от БНР.

 

Според министър Костадин Ангелов на този етап не се налага затягане на противоепидемичните мерки на територията на страната.

E79 News
Тагове:

Коментари: