.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
14.08.2020 11:23

Коментари 0 / Видяна 2576

Отново на първо място! 13 са новите случаи на COVID - 19 в Благоевград

Още по темата: Българска лекарка от Франция: Ковид - 19 убива 27 нови случаи на коронавирус в Благоевградско Петима пожарникари от Благоевград с Ковид-19 България държи успешно епидемията от COVID-19 под контрол Връщат ежеседмичните брифинги на НОЩ Нов случай на коронавирус е установен в СУ „Братя Каназиреви” в Разлог Премиерът Бойко Борисов: Фалшиви новини и спекулации са твърденията, че правителството ще налага нови и по-тежки мерки срещу коронавируса Учителите от ПГСАГ “Васил Левски” в Благоевград са с отрицателни тестове за COVID-19 Безкарантинната стратегия на Швеция и помага да избегне втората вълна на Covid-19 Превръща ли се Якоруда в огнище на Ковид – 19?

За пореден път Благоевградска област се нареди на първо място по брой новорегистрирани случаи на COVID - 19.

 

Според Единната информационна система положителни проби за коронавирус инфекция са дали 35 лица, а по данни от Регионалната здравна инспекция новите случаи са с 2 по-малко, тоест 33.

 

Интересното в случая е, че подобно разминаване в информацията не е прецедент, тоест и друг път сме забелязали разлика между единните и другите числа, като обикновено говорим за 2 - 3 случая повече или по-малко.

 

За сега няма официална информация защо се получава такова разминаване.

 

А иначе картината по населените места в Пиринско е следната: най-много нови случаи - 13 са отчетени в Благоевград, следва Сандански с 4 и Гоце Делчев с 3.

 

По 1 ново случай е отчетен в Баничан, Бачево, Брезница, Буково, Вълкосел, Самуилово, Якоруда, Дебрен, Добърско, Долно Дряново, Ново Ляски, Петрич и Хаджидимово.

E79 News
Тагове:

Коментари: